AP
PRIPREME ZA MAKSIMIR

Stojković uzvraća udarac: 'Ne mogu spavati koliko se bojim utakmice u Zagrebu!'

'Istina je da Hrvati imaju odličnu momčad, da nam opasnost prijeti sa svih strana. Čak mislim da mogu napraviti dvije odlične momčadi od igrača koje imaju'
Piše: ArhivaObjavljeno: 18. ožujak 2013. 15:23

Srpska nogometna reprezentacija okupila se u kampu u Staroj Pazovi i počela s pripremama za veliku utakmicu u Maksimiru u petak. Ako je suditi po rečenicama Vladimira Stojkovića, vratara Srbije, očito je da su optimističke izjave hrvatskih nogometaša stigle i do ušiju naših suparnika u petak. Golman Partizana zvuči poprilično optimistično, a i nedostaje mu samopouzdanja budući da na vratima svoje momčadi već 360 minuta nije primio gol.

Na upit boji li se atmosfere u Maksmiru, Stojković je kroz šalu odgovorio:

- Ne mogu spavati koliko sam uplašen hahahaha. Šalim se, ali činjenica je da ova utakmica nije kao druge, da ima određenih tenzija, ali sve je to nogomet - rekao je Stojković i malo 'bocnuo' Hrvate...

- Baš me zanima hoće li Hrvati pokazati da su bolja momčad od nas, kao što tvrde... Istina je da imaju odličnu momčad, da nam opasnost prijeti sa svih strana. Čak mislim da mogu napraviti dvije odlične momčadi od igrača koje imaju. Ali treba ostati pozitivan i sačuvati vjeru u dobar rezultat!

Igrač Werdera Aleksandar Ignjovski najbolje zna svoje kolege iz Bundeslige - Olića i Mandžukića.

- Ne bojim se atmosfere, u Bundesligi stalno igram pred punim stadionima i protiv vrhunskih suparnika. Kod Hrvata bih izdvojio Marija Mandžukića koji je u životnoj formi, a tu je i iskusni Ivica Olić - zaključio je Ignjovski.

Linker
22. rujan 2024 00:57