NIKOLA KALINIĆ

'Srna i ja još se nismo ispričali jedan drugome. Ali vidjet ćemo se u subotu'

Nakon što je Srna počeo s pomirljivim izjavama o incidentu i Kalinić je nastavio u istom tonu
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 22. svibanj 2015. 16:59

U srijedu je tijekom utakmice Šahtara i Dnjipra došlo do sukoba između Nikole Kalinića i Darija Srne u kojem je došlo do međusobnih uvreda, a skoro i do fizičkog sukoba.

Eskalaciju sukoba spriječio je jedan od pomoćnih Šahtarovih trenera Carlo Nicolini koji je dvojicu hrvatskih igrača razdvojio i otpratio u svlačionicu. Inače, utakmica odigrana u Lavovu je završila s 1:1, pa je Šahtar zahvaljujući 1:0 pobjedi iz prvog susreta u Dnjiipropetrovsku prošao u finale.

Nakon što je Srna počeo s pomirljivim izjavama o incidentu i Kalinić je nastavio u istom tonu:

- Smirile su se sve strasti vezane uz tu utakmicu. Momčad je već mislima u prvenstvenoj utakmici za vikend. Ponovno ćemo igrati protiv Šahtara. Nismo se čuli još Srna i ja i nismo se ispričali jedan drugome, ali vidjet ćemo se u subotu - rekao je Nikola Kalinić za goal.com.

- Dogodilo se što se dogodilo. Imali smo žestoku raspravu, ali se nismo potukli. Znate kako je to, Glave su vruće kad je utakmica, ali to je iza mene. Rekao sam sve što sam imao reći i želim se koncentrirati na budućnost - rekao je Kalinić uoči utakmice Dnjipra i Šahtara u prvenstvu ovoga vikenda.

Doduše, neće na terenu, budući da Kalinić neće biti u kadru za tu utakmicu. Dnjipro, naime, sljedeći tjedna čeka finale Europske lige.

Linker
17. rujan 2024 05:58