'PRIJATELJSKA' UTAKMICA

Sramota Guardiole: Pep odbio pružiti ruku treneru MLS-a nakon poraza Bayerna

Nije moj posao da vodim računa o protivničkim startovima, to je trebao biti posao jedne druge osobe, ali ta osoba ga nije radila - rekao je nezadovoljni starteg
Piše: ArhivaObjavljeno: 07. kolovoz 2014. 13:13

Bayern je sinoć poražen od selekcije MLS-a (2:1) , a trener Bavaraca, Pep Guardiola nakon utakmice ponio se krajnje nesportski. Iako je susret Bayerna i All-Star momčadi američke MLS lige trebao biti prijateljski to ipak nije izgledalo tako po završetku sudeći po ponašanju Pepa Guardiole.

Treneru njemačkog prvaka očito je teško pao poraz te se nakon posljednjeg sudačkog zvižduka odbio rukovati s protivničkim trenerom Keylebom Porterom. Utakmica se igrala na stadionu u Portlandu, a Amerikanci su izveli gotovo najjači sastav sa nekolicinom reprezentativaca poput Dempseya, Bradleya, Zusija, iskusnijim asovima poput Lendona Donovana, Thierrya Henryja, Obafemija Martins i mnogih drugih.

Bavarci su vodili na poluvremenu pogotkom Lewandowskog, ali su rezultatski preokret Amerikancima donijeli Wright-Phillips i Bayernov bivši igrač Donovan. 'Amerikanci' su od samog početka susreta igrali kao da je u pitanju natjecateljska utakmica i sa nekoliko oštrih starteva navukli bijes na lice Pepa Guardiole što je izazvalo njegovu burnu reakciju poslije završetka utakmice te se odmah zaputio prema sucu ne bi li mu ovaj pojasnio neke stvari.

- Pokušavali smo poštivati pravila igre i ponosan sam na svoje igrače zbog toga. Nije moj posao da vodim računa o protivničkim startovima, to je trebao biti posao jedne druge osobe, ali ta osoba ga nije radila - rekao je nezadovoljni starteg Bavaraca.

Linker
22. rujan 2024 05:40