SAMEER AL-DOUMY Afp
TEŠKI ŽIVOTNI TRENUCI

Šokantne izjave zvijezde i čovjeka kojeg dobro pamte i Vatreni: ‘Gotovo je, mrtav sam, ja više ne postojim‘

‘Sad se osjećam izgubljeno, sve što sam izgradio u profesionalnoj karijeri mi je oduzeto‘
Piše: SNObjavljeno: 30. lipanj 2024. 00:45

Bivša zvijezda Juventusa i Manchester Uniteda Paul Pogba prolazi kroz iznimno težak period u karijeri i životu. Naime, osvajač svjetskog prvenstva 2018. s Francuskom je krajem veljače ove godine proglašen krivim za uzimanje dopinga, a čitava ga je priča u konačnici koštala četverogodišnje suspenzije.

Pri padu na doping testu njegov tada aktualni klub Juventus, ga je odmah izbacio iz momčadi, a prema svemu sudeći povratka nogometu za Pogbu više neće biti. Pogotovo kada se u obzir uzmu posljednje, pomalo uznemirujuće izjave i razmišljana koja je iznio u jednom razgovoru.

- Gotov sam. Ja sam mrtav. Paula Pogbe više nema, ne znam više tko sam. Nogomet je nekada bio moj život i moja strast. Sad se osjećam izgubljeno, sve što sam izgradio u profesionalnoj karijeri mi je oduzeto - rekao je razočarani Pogba koji je odmah nakon presude ustvrdio kako nikada nije uzimao ništa zabranjeno.

- Kao profesionalni sportaš nikada nisam učinio ništa kako bi poboljšao svoju izvedbu korištenjem supstanci, nikada nisam omalovažavao niti kritizirao sportaše i navijače momčadi za koje sam igrao ili protiv kojih sam igrao - govorio je tako u veljači Pogba.

Linker
30. lipanj 2024 00:45