PAUL CURRIE/PA IMAGES/PROFIMEDIA
VEĆ JE DOGOVORIO UVJETE

Optužbe za silovanje mu skoro uništile karijeru, sad se za njega otima pola Europe, evo i tko predvodi utrku

Napoli, Barcelona i Atletico Madrid samo su neki od klubova koji su pokazali interes za 22-godišnjeg Engleza
Piše: SNObjavljeno: 13. lipanj 2024. 18:30

Mason Greenwood na korak je da postane novi nogometaš Juventusa, pišu svjetski mediji. Nogometaš Manchester Uniteda prošlu je sezone proveo na posudbi u Getafeu i zabio deset golovima u 36 nastupa, čime je došao na metu mnogih europskih velikana.

Napoli, Barcelona i Atletico Madrid samo su neki od klubova koji su pokazali interes za 22-godišnjeg Engleza čija je karijera dugo vremena bila pod znakom upitnika zbog optužbi za silovanje koje su kasnije povučene, no klub iz Torina navodno vodi u utrci za potpis.

image
MARTIN RICKETT/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Manchester United postavio je letvicu na 51 milijun eura, što je cijena koju si Getafe ne može priuštiti, ali Juventus vjerojatno može. U Torinu su navodno već pokrenuli razgovore s igračevim predstavnicima i spreman je osigurati sredstva za njegov transfer tijekom nadolazećeg ljetnog prijelaznog roka.

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio izvijestio je kako je Juventus napravio značajan napredak u pregovorima, navodno postigavši dogovor s Greenwoodom.

Međutim, završetak posla ovisi isključivo o Juventusu, odnosno sposobnosti "Stare dame" da riješi financijska pitanja, s obzirom na značajna ulaganja potrebna za dovođenje Engleza.

image

Greenwood u dresu Getafea

AGENCIA LOF/ACTIONPLUS/PROFIMEDIA

Linker
13. lipanj 2024 18:32