Cagliari's midfielder Andrea Cossu (R) vies with Juventus French midfielder Mohamed Lamine Sissoko (L) during their Italian serie A football match at the St.Elia stadium in Cagliari, on November 29, 2009. AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI
 AFP
SELIDBA U PARIZ

Sissoko i Sirigu u PSG-u, Argentinac Javier Pastore do kraja tjedna?

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 29. srpanj 2011. 00:55

Francuski nogometni prvoligaš PSG doveo je dva nova pojačanja ( Sissoko i Sirigu) i na pragu su trećeg, senzacionalnog dovođenja Argentinca Javiera Pastorea.

Mohamed Sissoko, reprezentativac Malija, doveden je iz Juventusa u kojem novi trener Antonio Conte više nije računao na njega. Prije torinskog kluba Malijac je nastupao za Valenciju i Liverpool.

- Za mene je velika čast igrati za PSG. Odlučio sam se za ovaj klub jer imaju odličan dugoročan plan koji je bio presudan u mojoj odluci – rekao je Sissoko.

Salvatore Sirigu je 24-godišnji talijanski vratar koji je potpisao na iduće četiri sezone, a stigao je također iz talijanskog prvoligaša, Palerma.

- Zašto sam odabrao Pariz? Zato jer klub ima velikih ambicija i planova za budućnost koji mi odgovaraju – rekao je Sirigu.

Nagađa se da je novi sportski direktor PSG-a, a bivši trener milanskog Intera, Leonardo, blizu dovođenja bivšeg suigrača Sirigua, Javiera Pastorea.

- Ništa još konkretno nije dogovoreno, previše je nagađanja u medijima trenutno – rekao je Leonardo na upit o Pastoreu.

Međutim, francuski mediji tvrde da je PSG već dogovorio otkupnu cijenu od 30 milijuna eura i da bi Pastore do kraja ovog tjedna trebao stići u Pariz na finaliziranje tog dogovora. Za Argentinca je trenutno zainteresiran i Chelsea, koji bi, nakon što polagano gubi bitku u dovođenju Modrića, mogao izgubiti još jednog igrača.

Linker
24. rujan 2024 23:43