Palermo's Javier Pastore, foreground, of Argentina, is embraced by Mauricio Pinilla, of Chile, after scoring during the Serie A soccer match between Palermo and Bologna, in Palermo, Italy, Sunday, Oct. 17, 2010. The shirt translates to read 'Happy day mother Argentina' . October 17 is the commemoration of the Loyalty Day in Argentina. (AP Photo/Alessandro Fucarini)
 AP
GAZZETA TVRDI

Argentinac Javier Pastore za 43 milijuna eura potpisao za Paris Saint Germaine

Gazzetta je otkrila da je većina posla odrađena u petak ujutro na sastanku u Londonu, gdje je sjedište katarske tvrtke Qatari Investment Authority, novih vlasnika pariškog kluba
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 30. srpanj 2011. 14:49

U ponedjeljak će petogodišnji ugovor s PSG-om potpisati dosadašnji Palermov argentinski vezni nogometaš Javier Pastore. Igrat će za godišnju plaću od četiri milijuna eura...

Objavio je to talijanski dnevnik La Gazzetta dello Sport nakon što je predsjednik sicilijskog kluba Mauro Zamparini u subotu ujutro potvrdio da je prodao svog najboljeg i najskupljeg igrača za 43 milijuna eura.

Gazzetta je otkrila da je većina posla odrađena u petak ujutro na sastanku u Londonu, gdje je sjedište katarske tvrtke Qatari Investment Authority, novih vlasnika pariškog kluba.

Također, Gazzetta saznaje da će četvrtina od iznosa transfera, dakle gotovo 11 milijuna eura, završiti u džepu Pastoreova agenta Marcela Simoniana, arhitekta cijelog posla.

Linker
24. rujan 2024 14:21