SUDAR SVJETOVA

Sir Alex Ferguson: 'Što očekujem od Cristiana Ronalda? Samo probleme...'

U utorak navečer nas očekuje nova velika utakmica u izvedbi nogometaša Manchester Uniteda i madridskog Reala
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. ožujak 2013. 22:27

Jose Mourinho spreman je za 'sudar svjetova' na Old Traffordu. 'Special Onea' malo što može impresionirati, ali kada je u pitanju sudar sa Manchester Unitedom i Sir Alexom Fergusonom, onda čak i Mourinho priznaje da je to nešto - specijalno.

– Sutra će svijet stati na dva sata zbog tog meča. United je jaka napadačka momčad i moramo biti pametni u obrani. Ako mislite da ćemo napasti od prve minute, varate se. Moramo biti strpljivi - rekao je Mourinho, dok se njegov kolega i prijatelj,Sir Alex Ferguson, najviše bavi Ronaldom. I nije baš da se veseli novom susretu s njim...

- Što očekujem od Cristiana? Samo probleme...

Sir Alex je nasmijao okupljene na press konferenciji, a onda se uozbiljio:

- Naravno da ćemo prvenstveno morati paziti na Ronalda i najviše uoči utakmice razmišljam o tome kako ga zaustaviti. Ali, budemo li mnogo razmišljali o njemu, mogli bi nas drugi pokapati. U svakom slučaju, bit će ovo teška utakmica za nas, ali i za njih. Mogla bi odlučiti naša obrana, odnosno, hoćemo li na pravi način igrati protiv sjajnog napada - rekao je Ferguson, te dodao:

- Real ima najjaču kontru na svijetu. Samo se prisjetite kako su igrali na Camp Nou prije nekoliko dana. Tu trebamo biti pravi. Zapravo, svaki komadić obrambene taktike moramo odraditi savršeno.

Linker
22. rujan 2024 19:26