picassa.web
BIVŠI SUIGRAČI

Savićević o odlasku Robija: 'Prosinečki nije neki kokošar da mu sastavljaju momčad'

Piše: ArhivaObjavljeno: 23. kolovoz 2012. 16:07

Znam da je Robi radio pošteno, isto tako znam da kao financijski neovisan čovjek nije želio trpjeti pritiske oko sastavljanja momčadi. Što treba čovjeku koji je zaradio dovoljno novca u karijeri da mu netko gura svoje igrače, rekao je Dejan Savićević, negdašnja Zvezdina zvijezda i suigrač Prosinečkog iz najvećih dana beogradskoga kluba kad se osvajao Kup prvaka, a današnji predsjednik Crnogorskog nogometog saveza.

Poznate neke note, pa nogometni treneri diljem bivših jugoslavenskih republika padaju kao snoplje upravo iz tih prozaičnih razloga.

- Robi je Zvezdi udahnuo neki šarm, što je privukalo i veliki broj navijača na tribine. Znam kakva je osoba i kakav karakter. Budite sigurni da je on radeći u Zvezdi dao najbolje od sebe. Robert Prosinečki nije kokošar pa da dopusti drugima da mu sastavljaju momčad - prenose srpski portali Savićevića, razočaranog načinom rastanka Robija i Zvezde.

Savićević je naveo i jedan detalj koji baca malo novog svjetla na status Prosinečkog kod predsjednika Zvezde Vladana Lukića.

- Svojedobno sam za večerom u Budvi, a za stolom su, među ostalima, bili i Prosinečki i Lukić, imao žestoku prepirku sa Zvezdinim predsjednikom koji je u jednom času demonstrativno napustio restoran, a Robi je ostao za stolom.

Kuloari kažu da je otad odnos između Lukića i Prosinečkog bio narušen.

- Kako je na kraju ispalo, bolje bi bilo da te večere nikad nije ni bilo... Ne znam da li se Lukić tada naljutio na Robija, ali i ako je, meni to nije jasno. Pa nije on malo dijete pa da mu govori što će raditi i s kim će sjediti! On je moj prijatelji i bivši suigrač. A što se tiče moje prepirke s Lukićem, neću o tome putem novina. Reći ću samo ne može mene nitko uvjeravati da je nešto crveno-bijelo ako je roza - zaključio je Savićević.

Linker
21. rujan 2024 21:55