KAPETAN WIER

'Samo da Jelavić ostane zdrav'

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 14. travanj 2011. 12:03

Nikica Jelavić još je jednom impresionirao trenera i suigrače. U zaostaloj utakmici 30. kola škotske Premierlige spektakularnim je pogotkom "škaricama" donio svome Rangersu pobjedu 1-0 kod Aberdeena.

Bio mu je to 11. pogodak u prvenstvu i 14. ukupno (tri je postigao u Liga kupu) u samo 17 utakmica u kojima je krenuo od prve minute. Ozljede su hrvatskom nogometašu prilično uništile sezonu, ali kad god zaigra potvrđuje da je Rangers odradio dobar posao kad ga je doveo iz Rapida prošlo ljeto.

- Bio je to sjajan gol i sjajna reakcija, nešto što nam je Nikica pokazao već nekoliko puta ove sezone. Zabio je sličan pogodak i protiv Dunfermlinea u Liga kupu, a i na treninzima često tako zabija. Ovaj je gol poseban jer nam je donio važnu pobjedu. Nikica je zabio već nekoliko važnih golova, a još uvijek nije potpuno spreman. Mislim da će biti još bolji kad odradi pune pripreme prije nove sezone - rekao je menadžer Rangersa Walter Smith.

Zanimljivo je da će Rangers na svečanosti u nedjelju izabrati najljepši gol sezone, ali već su izabrani pogoci koji su u konkurenciji, tako da ovaj Jelavićev neće biti u izboru.

- Možda ga ipak uguraju u zadnji trenutak - dodao je Smith, a o Jelaviću je govorio i kapetan David Weir.

- Svi znamo za što je Nikica sposoban jer se radi o vrhunskom talentu. Svi to vidimo na treninzima i u utakmicama. Lijepo je vidjeti da potvrđuje ono što smo svi o njemu mislili kad je dolazio. Nije imao sreće s ozljedama, ali kucnimo u drvo da sada ostane zdrav - kazao je Weir.

Linker
24. rujan 2024 01:56