AFP
TRANSFER

Samir Nasri seli u PSG?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2013. 11:56

Francuski nogometni reprezentativac Samir Nasri (25) sljedećeg bi ljeta lako mogao napustiti svoj aktualni klub Manchester City. Kao nova destinacija najviše se spominje ime PSG-a...

Razlog mogućeg Nasrijevog transfera su navodno popucali odnosi sa menadžerom Robertom Mancinijem. Talijanski strateg nedavno je Nasrija otvoreno kritizirao u javnosti, što je bivšeg igrača Marseillea i Arsenala šokiralo.

- Mislim da Samir ima fantastične kvalitete. Sa kvalitetama koje ima trebao bi uvijek igrati dobro i u svakoj utakmici donositi prevagu. Igrač njegove kvalitete trebao bi biti jedan od najboljih u Europi, ali to se ne događa. Samir može biti bolji nego ove godine, on je vrhunski igrač, ali ne igra na svojoj razini. Igra na 50% svojih mogućnosti – rekao je nedavno Mancini.

City je 2011. godine uspio dovesti Nasrija ispred nosa PSG-u, kojem ne bi bio problem isplatiti 170.000 funti njegove tjedne plaće koliko sada dobiva.

Engleski mediji navode kako bi ključan faktor koji će presuditi o Nasrijevoj budućnosti mogla biti činjenica hoće li Mancini ostati na klupi "građana" na kraju sezone. Nasrija ugovor za "građane" veže do ljeta 2015. godine.

Linker
08. srpanj 2024 07:21