Tottenham Hotspur's Niko Kranjcar celebrates scoring against Stoke City during their English Premier League soccer match at The Britannia Stadium, Stoke, England, Saturday March 20, 2010. (AP Photo/Jon Super) ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE (FAPL) LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL [email protected] FOR DETAILS **
 AP
HARRY PROGOVORIO

Redknapp Kranjčaru: Znam da želiš igrati i ako netko pošalje ponudu, možeš ići!

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 22. siječanj 2011. 11:20

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp progovorio je o sastanku s hrvatskim reprezentativcem Nikom Kranjčarom o kojem su u petak izvještavali engleski mediji.

Nije tajna da je Kranjčar nezadovoljan svojim statusom u Spursima, što je rekao i Redknappu koji mu je nakon svega odlučio dopustiti odlazak s White Hart Lanea ukoliko stigne dobra ponuda.

- Niko doista želi otići. Razgovarao sam s njim jučer i dao mi je do znanja da želi igrati. Ali, ne želi igrati na desnoj strani. Nije sretan na toj poziciji, ona mu ne odgovara. Želio bi igrati lijevo, ali tamo je Gareth Bale koji igra fantastično i Niko to razumije - izjavio je Redknapp.

- Rekao sam mu: "Shvaćam da želiš igrati i ako netko pošalje ponudu, možeš ići". Ako ne pronađe dobar klub ovdje, otići će u inozemstvo. Mislim da će to biti trajni transfer - dodao je menadžer sjevernolondonskog kluba.

Hrvatski je nogometaš ove sezone odigrao samo četiri utakmice u Premierligi, a pritom je samo u jednoj bio u početnoj postavi. Status mu svakako neće popraviti ni dolazak južnoafričkog veznjaka Stevena Pienaara iz Evertona.

- Niku cijene u svijetu, reprezentativac je svoje zemlje, zabijao je golove za Hrvatsku u posljednjim utakmicama, igra na svjetskoj pozornici. Ljudi znaju koliko je dobar igrač. Doista može igrati u najboljim momčadima bilo gdje - zaključio je Redknapp.

Redknapp opljačkan u Madridu: Valjda sam im izgledao glupo

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp priznao je kako je u četvrtak doživio vrlo neugodno iskustvo u Madridu gdje je bio nazočan uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja između Atletica i Reala...

Šef hrvatskih nogometaša, Modrića, Kranjčara, Ćorluke i Pletikose, ostao je bez novca i svih kreditnih kartica kad je uoči utakmice šetao oko stadiona Vicente Calderon.

- Hodam oko stadiona, atmosfera je sjajna, okolo su mali šatori u kojima se prodaju slatkiši... U sljedećem trenutku ispred mene su dvojica muškarca na koljenima i počinju me vući za hlače. Pomislio sam "što radite" kad su mi bacili ključeve na pod. Nisam znao trebam li ih opaliti koljenom u glavu ili ne. Pitao sam se radi li se o slijepim osobama ili nekome tko ne može hodati - započeo je priču Redknapp.

- Rekao sam im "pustite moje hlače" i odgurnuo ih. No, dok sam to radio, drugi su mi, mislim da su ukupno bila šestorica, prekopali džepove i potom nestali. Uzeli su mi sve, sav moj novac i kreditne kartice.

Putovnicu i mobitel pljačkaši nisu dirali, pa Redknapp nije prijavio slučaj policiji.

- Vjerojatno nisu znali tko sam, ali postigli su što su htjeli, to vam mogu reći. Vjerojatno sam izgledao glupo ili takvo što, pa su pomislili "evo jednoga, očito nije Španjolac, a tražimo upravo stranca" - zaključio je Redknapp izlaganje o svome neugodnom španjolskom iskustvu.

Linker
27. lipanj 2024 20:01