PORUKA UPRAVI

Razočarani Van Gaal zavapio: 'Hitno su nam potrebna pojačanja u obrani'

"Nismo bili na nivou kao na pripremnim utakmicama. Bili smo loši u obrani, ali i igra cijele momčad nije bila dobra. Nismo iskoristili nekoliko dobrih prilika nakon izjednačenja i to je bila naša najveća pogreška," istaknuo je Van Gaal
Piše: HinaObjavljeno: 16. kolovoz 2014. 19:54

Novi menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal nije skrivao razočaranje nakon domaćeg poraza od Swansea Cityja 1-2 na otvaranju nove sezone.

Nizozemski stručnjak je nakon prvog domaćeg poraza Uniteda na otvaranju prvenstva nakon 42 godine naglasio kako su 'Crvenim vragovima hitno potrebna pojačanja u obrani."

"Nismo bili na nivou kao na pripremnim utakmicama. Bili smo loši u obrani, ali i igra cijele momčad nije bila dobra. Nismo iskoristili nekoliko dobrih prilika nakon izjednačenja i to je bila naša najveća pogreška," istaknuo je Van Gaal.

Nizozemski stručnjak je naglasio kako su mu potrebna pojačanja, prije svega u obrani.

"Potrebna su nam pojačanja u obrani, što sam već nekoliko puta ponovio. Nismo izgledali kao momčad i ovo je veliko razočaranje. Bio je to loš dan za sve nas," zaključio je Van Gaal koji je na klupi Uniteda zamijenio Davida Moyesa.

ManU je ovoga ljeta potrošio 73 milijuna eura na pojačanja angažiravši napadača Southamptona Lukea Shawa i braniča Athletic Bilbaoa Andera Herrere.

Linker
22. rujan 2024 03:59