Getty
LJUBOMORA ILI...?

PROVALA DANA 'Ja sam zabio dvostruko više golova od Messija i puno su ljepši'

Ako je Lionel Messi najbolji nogometaš svih vremena, njegov legendarni sunarodnjak Maradona je jedan od najboljih i vjerojatno - najzabavniji. Diego Armando ponovno se javio, potaknut pitanjem o 'čarobnjaku Messiju' i objasnio svijetu tko je pravi gazda.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 15. svibanj 2015. 14:52

Za većinu Argentinaca, Maradona je i dalje najveći nogometaš svih vremena, a ako to pitate velikog Diega, za njega samog nema baš nikakve sumnje.

54-godišnji Argentinac je u razgovoru za CNN ponovno upitan o vječnim usporedbama njega i Messija, a Maradona je uz dozu neozbiljnosti i trunku ljubomore, odgovorio:

"Messi je zabio 300 golova a ja dvostruko više i uz to, svi moji su golovi su puno ljepši od njegovih", ispalio je simpatični velikan i nasmijao novinarsku ekipu, pa potom nešto ozbiljnije dodao:

"Messi još uvijek traži svoj konačni nogometni identitet, i on će ga na kraju i naći. Ja sam od početka znao točno kakav je moj stil, ali on se još uvijek razvija i u tom procesu zabija mnoštvo golova", smatra Maradona, koji je Messija vodio kao izbornik na Svjetskom prvenstvu 2010. godine.

Ta se suradnja tada i nije pokazala plodonosnom jer Messi na cijelom prvenstvu u Južnoj Africi nije zabio niti jedan jedini gol.

Linker
22. rujan 2024 11:38