Vladimir Dugandžić/CROPIX
FIORENTINA

Protiv Parme debi Rebića?

U pitanju je utakmica 6. kola talijanske Serije A, a podsjetimo kako Fiorentima dosad ima tri pobjede, te po jedan remi i poraz, a Rebić još uvijek čeka prve minute na terenu u novom ljubičastom dresu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2013. 14:32

Prije nekoliko dana je hrvatski nogometaš Ante Rebić proslavio 20. rođendan, a jedan od najboljih poklona bi mogao dobiti u ponedjeljak kada njegova Fiorentina igra protiv Parme.

U pitanju je utakmica 6. kola talijanske Serije A, a podsjetimo kako Fiorentima dosad ima tri pobjede, te po jedan remi i poraz, a Rebić još uvijek čeka prve minute na terenu u novom ljubičastom dresu.

Talijanski internet-portali vezani uz Fiorentinu, kao što je violanews, navode da bi se u ponedjeljak vrlo lako mogao dogoditi Rebićev debi i to čak od prve minute.

Poznata je situacija oko napadača u klubu: Mario Gomez je teže ozlijeđen, pa sada svi napadački zadaci padaju na leđa Giuseppea Rossija koji ih obavlja za najveću ocjenu (pet pogodaka u pet nastupa). No, i sam je trener Vincenzo Montella najavio da Rossiju treba odmora i da bi ga mogao odmarati baš protiv Parme.

Violanews potvrđuje takvo navode, te najavljuje da će njegovo mjesto u prvoj momčadi zauzeti ili Ante Rebić ili Slovenac Josip Iličič, kojeg bi Montella iz veznog reda gurnuo prema naprijed.

Linker
22. rujan 2024 12:15