FELLAINI

Propušta Srbiju i Škotsku

Piše: HinaObjavljeno: 10. listopad 2012. 13:01

Vezni igrač belgijske nogometne reprezentacije i engleskog premierligša Evertona Marouane Fellaini (24) pauzirat će najmanje tri tjedna zbog ozljede koljena zadobivene tijekom ligaške utakmice protiv Wigana. Fellaini će tako propustiti obje nadolazeće utakmice belgijske reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2014. protiv Srbije 12. listopada u Beogradu i protiv Škotske u Bruxellesu četiri dana kasnije.

- Nažalost, ozljeda je teža nego što se u prvi tren mislilo. Fellaini je doputovao u Belgiju gdje će obaviti prvi dio rehabilitacije, kazao je izbornik belgijske vrste Marc Wilmots koji neće zvati zamjenu za Fellainija. Osim utakmica protiv Srbije i Škotske, Fellaini će propustiti i ligaške oglede protiv QPR-a, te veliki gradski derbi protiv Liverpoola.

Ozljeda Fellainija samo je nastavak problema za belgijskog stratega koji u iduće dvije utakmice ne može računati niti na napadača Romela Lukakua, a pod velikim znakom pitanja su i kapetan Vincent Kompany, te veznjak Axel Witsel. U susretu protiv Srbije neće biti niti suspendiranog Gillaume Gilleta.

Nakon dva odigrana kola Hrvatska, Belgija i Srbija vode na ljestvici skupine A sa po četiri boda, Škotska ima dva boda, Makedonija jedan, a Wales je na začelju bez boda.

Linker
22. rujan 2024 01:27