IZBORNIK WALESA

Coleman: Znam da je Bale sjajan i da donosi šou, ali nije samo on Wales

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2012. 11:26

U utorak će hrvatski nogometni reprezentativci tražiti treću pobjedu u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine, kojem je domaćin Brazil.

Na osječkom stadionu će kao prepreka stajati Wales, momčad koja je prošlog petka podigla razinu samopouzdanja nakon što je okrenula 0-1 protiv Škotske u 2-1. No, ne zaboravimo da su prije toga Velšani gostvali u Srbiji gdje su poraženi sa čak 6-1.

Wales je dosad u kvalifikacijama postigao tri pogotka, a autor kod sva tri je bio Tottenhamov igrač Gareth Bale, apsolutno prva zvijezda Walesa. Napominje to i Chris Coleman, izbornik Walesa, ali ne zaboravlja dodati:

- Istina, Bale je zabio sve naše pogotke u kvalifikacijama, ali on sam nije Wales. Je, s dva pogotka je donio preokret i pobjedu protiv Škotske, ali u toj utakmici su još neki igrači zbilja bili sjajni - rekao je izbornik Walesa i nastavio:

- Znam da Bale sa sobom donosi šou. Ulaznice se između ostalog kupuju i da se njega vidi. Sve mi je jasno i, uostalom, on je igrač koji radi razliku. Naravno da ga stoga posebno koristima i ima veće ovlasti. No, u našem sastavu je još deset bitnih i dobrih igrača, te svatko od njih obavlja neki svoj posao - zaključio je Coleman.

Linker
20. rujan 2024 10:30