MILAN, ITALY - DECEMBER 01: FC Crotone coach Ivan Juric shouts to his players during the TIM Cup match between AC Milan and FC Crotone at Stadio Giuseppe Meazza on December 1, 2015 in Milan, Italy. (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
 Marco Luzzani/Getty / 2015 Getty Images
PRAVAC - SERIE A

POSTAO HIT U ITALIJI Talentirani Hrvat napravio malo čudo u drugoj ligi i sad se vraća na veliku scenu!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 15. travanj 2016. 20:35

Ivan Jurić iduće sezone sjedit će na klupi u Serie A. Međutim, po svemu sudeći, ne na ovoj istoj, Crotoneovoj, već bi se mogao preseliti u ugledniju i jaču Genou, pišu Sportske novosti.

Naime prema informacijama koje dolaze s Apenina, hrvatski trener je vrlo blizu klupe kluba u kojemu je nekad igrao, on je prvi izbor Genoinih čelnika i ne bude li većih iznenađenja ili preokreta, upravo će Jurić zamijeniti aktualnog trenera Gasperinija.

Ivan Jurić je hit-trener u Italiji, napravio je malo čudo što je s papirnato slabašnim i siromašnim Crotoneom došao na prag Serie A (u sedam kola potrebno mu je matematički još šest bodova), međutim svoj klub neće voditi po travnjacima najjače talijanske lige.

Genoa je ipak stepenica više u trenerskoj karijeri, klub s većom tradicijom, klub koji želi iskorak u Europu i to je izazov koji je teško odbiti. Također, to je i klub u kojemu je Jurić proveo četiri godine igračke karijere, pa je uz njega i emotivno vezan. Dakako, sezona još traje u obje lige, pa službenih potvrda i potpisa zasad nema da se ne remeti koncentracija igrača, međutim svi oni koji poznaju stanje u ta dva kluba govore da bi bilo doista čudo da se posao izjalovi.

Ali, pričekajmo kraj sezone, još ostavimo taj mali upitnik, nikad se ne zna...

Linker
22. rujan 2024 10:23