(AP Photo / Martin Meissner)
DOSTA MU JE PORTUGALCA

Perez će na ljeto prodati Ronalda i u Madrid dovesti Balea, Neymara, Silvu i Isca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2013. 14:05

Šok u Madridu! Dnevnik El Pais objavio je u srijedu vijest koja je uznemirila sve navijače Reala. Ugledni madridski dnevnik donosi priču prema kojoj je predsjednik Reala Florentino Perez spreman prodati svog najboljeg igrača Cristiana Ronalda.

El Pais tvrdi kako je Perez ljut već neko vrijeme na Portugalca jer odbija potpisati novi ugovor s Kraljevskim klubom. Isto tako stvar je dodatno 'zakuhao' sam Ronaldo kazavši španjolskim novinarima kako 'nema dugoročne planove za budućnost'.

Ronaldu ugovor ističe u ljeto 2015. godine, no Perez u cijeloj priči vidi 'portuglasku urotu' protiv Reala. Naime, Perez smatra kako Ronaldo namjerno odbija potpisati novi ugovor, a da iza svega stoji njegov menadžer Jorge Mendes. Njegov sunarodnjak, misli Perez, ima plan u ljeto 2015. godine prodati Ronalda bez odštete. Realu se takva ideja ne dopada pa je Perez odlučio krenuti u akciju i unovčiti Ronalda sada kada je na vrhuncu karijere.

S novcima koje bi ovoga ljeta dobio za Portugalca, Perez planira kupiti Garetha Balea, Neymara, Davida Silvu i Malaginog Isca. Perez vjeruje kako bi sa spomenutim pojačanjima na izborima za predjednika Reala sebi osigurao još jedan mandat.

Navodno su potencijalni kupci za Ronalda uvijek prisutni Manchester City i PSG. Perez bi se tako ovog ljeta riješio dva čovjeka koji mu očigledno nisu po volji, Ronalda i Mourinha, a posebno ga veseli činjenica da ukoliko portugalski dvojac napusti Madrid, navijači mu to neće zamjeriti.

Španjolci ne kalkuliraju koliko bi Real tražio za Ronalda, no uvjereni su kako cijena nećebiti manja od 120 milijuna eura.

Linker
22. rujan 2024 00:41