facebook
WELCOME, NIKO!

PARTY DOBRODOŠLICE ZA NIKU Dio New Yorka poludio za vatrenom zvijezdom

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 25. ožujak 2016. 00:00

Niko Kranjčar priprema se za službeni debi u New York Cosmosima, s kojima je prije nekoliko dana potpisao ugovor. Prvu utakmicu u novoj sezoni NASL-a (North American Soccer League) njegova će momčad odigrati 4. travnja protiv Ottawe, a ukoliko bivši hrvatski reprezentativac dotad ulovi formu, trener Giovanni Savarese sigurno će mu dati određenu minutažu.

Kranjčaru je u međuvremenu priređen party dobrodošlice u kafiću Scorpio u četvrti Astoria u Queensu, gdje se inače okupljaju hrvatski iseljenici. Za zvijezdu Cosmosa kafić je bio uređen njegovim dresovima iz Hajduka, Tottenhama i hrvatske reprezentacije, a Kranjčar je spremno potpisivao autograme i fotografirao se sa svojim fanovima.

Posljednju natjecateljsku utakmicu 31-godišnji Zagrepčanin odigrao je prije šest mjeseci, kada je u dvoboju ukrajinskog kupa između Dinama i Obolona (2-0) dobio posljednjih deset minuta. Detalji njegovog ugovora s Cosmosima nisu objavljeni, u skladu s klupskom politikom. On je poručio da je uzbuđen što će zaigrati pred američkom publikom.

- Uživao sam trenirajući ovdje, sjajno je iskustvo bilo raditi s igračima i novim trenerom. Čini mi se da će mi stil igre jako odgovarati - rekao je Kranjčar.

Linker
30. rujan 2024 07:27