Alex Baena tvrdi kako nije vrijeđao Valverdea

 PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
NEZAPAMĆENI INCIDENT

Oglasio se igrač Villarreala kojeg je Modrićev nasljednik udario na parkingu: ‘Iznenađen sam napadom...‘

Fede Valverde, tvrdi Marca, nije više mogao izdržati provokacije i napao je igrača Villareala
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 09. travanj 2023. 09:02

Prema izvješćima tamošnjim medija, repovi poraza Real Madrida od Villarreala 3:2, protegli su se i nakon posljednjeg zvižduka, radi ne sportskih razloga. Kao što smo već pisali Federico Valverde, vezni igrač Real Madrida, navodno je šakom udario krilnog igrača Villarreala Álexa Baenu nakon što ga je u subotu čekao kraj autobusa Villarrealove momčadi na parkiralištu stadiona Santiago Bernabéu.

Unio mu se u lice i kazao mu da ponovi ono što je rekao na terenu, a navodno je Baena u jednom trenutku ogleda 28. kola La Lige vrijeđao Valverdeovog sina. Baena je navode odlučno demantirao. Obraćajući se na društvenim mrežama, krilni napadač je napisao

- Stvarno sam sretan zbog fantastične pobjede momčadi na terenu kao što je Santiago Bernabéu, ali u isto vrijeme sam jako tužan zbog napada koji sam pretrpio nakon utakmice. Iznenađen sam što se priča o meni. POTPUNA JE NEISTINA DA SAM TO REKAO.

Povijest iza sukoba seže još u siječanj, kada je Baena navodno rekao nešto Valverdeu tijekom utakmice Copa del Reya. Kontekst je otkriven u veljači kada je Valverdeova partnerica Mina Bonino navodno objavila na društvenim mrežama da par vjeruje da je izgubio nerođeno dijete u trudnoći. Daljnji testovi očito su otkrili da je trudnoća i dalje zdrava.

Villarreal tvrdi da ima video incidenta između dvojice igrača i da je razgovarao sa španjolskom policijom o mogućim načinima poduzimanja "akcije". Baena će također navodno odlučiti o podizanju optužnice. O situaciji se oglasio Xisco Nadal, član uprave "Žute podmornice": "Fede Valverde, šugavo i kukavički", napisao je na Twitteru nakon utakmice.

Linker
13. svibanj 2024 04:08