NAPLES, ITALY - FEBRUARY 4 : Marcelo Brozovic of Internazionale in action during the TIM CUP match between SSC Napoli and FC Internazionale at the San Paolo Stadium on February 4, 2015 in Naples, Italy. (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)
 Getty Images / 2015 Getty Images
POHVALE TRENERA

Oduševio Mancinija: 'Brozović je pravo pojačanje za Inter, donio je puno dobrih stvari'

Piše: ArhivaObjavljeno: 09. veljača 2015. 10:44

Inter je u nedjelju na San Siru stigao do visoke pobjede protiv Palerma (3-0). Pogotke za domaćine postigli su Guarin u 16. te Icardi u 65. odnosno 89. minuti utakmice. Osim visoke i važne pobjede Nerazzurra, valja istaknuti i odličnu igru Marcela Borzovića za kojega je Roberto Mancini imao samo riječi hvale.

- On je pravo pojačanje za Inter, sretan sam zbog njega. Jako je mlad i nije ni blizu svog maksimuma, ali već je donio puno toga dobroga. Trebat će još vremena da pokaže sve svoje mogućnosti.

Marcelo Brozović se vrlo dobrom partijom protiv Napolija ugurao u početnu momčad iz koje je izgurao Matea Kovačića. Odigrao je Brozović angažirano i racionalno, nekoliko puta bio opasan u zoni udarca, a golove su postigli Icardi (2) i Guarin . Kovačić je u igru ušao u 84. minuti, a na drugoj je strani Mato Jajalo odigrao neuvjerljivo do 66. minute kada ga je trener povukao iz igre.

Linker
22. rujan 2024 03:55