LONDON, ENGLAND - APRIL 25: Niko Kranjcar of QPR signs autographs prior to the Barclays Premier League match between Queens Park Rangers and West Ham United at Loftus Road on April 25, 2015 in London, England. (Photo by Clive Rose/Getty Images)
 Clive Rose/Getty / 2015 Getty Images
ENGLEZI BEZ OGRADA

NIKO, SPREMI KOFERE! U nogomet se vraća čovjek kojem je Hrvat najveći 'liebling'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 14. ožujak 2016. 22:11

Fino je na Otoku odjeknula vijest od ponedjeljka navečer da se u nogometni vraća neuništivi engleski Ćiro Blažević - Harry Redknapp.

Nakon odlaska iz QPR-a, Redknapp je van posla, a nakon oporavka uslijed operacije koljena, legendarni engleski stručnjak uspio je naći novi posao. Kako Englezi tvrde, radi se o fotelji direktora nogometa u Derby Countyju, negdašnjem Štimčevom klubu koji danas tavori u Championshipu, drugom razredu tamošnjeg nogometa.

Najintrigantniji je, pak, komentar gotovo svih tiskovina, koji, jasno, nije potvrđen, ali budi maštu: Izgleda da navijači Derbyja ovih dana mogu očekivati da će svoju nogometnu rapsodiju na pride Parku pokazivati - Niko Kranjčar! Ipak se radi o Redknappovom miljeniku koji ga je dovodio gdje je god bio menadžer. pa zašto to ne bi bilo i u Derbyju..."

Je li zaista moguć povratak Nike u London? Poznavajući njihov odnos, ali i činjenicu da je bivši hrvatski reprezentativac slobodan igrač, nikad ne recite ne, bez obzira na napise da je 32-godišnjak nadomak NY Cosmosa.

Linker
30. rujan 2024 09:28