Admir Buljunašić/CROPIX
ENGLEZI LOVE HRVATA

Nakon Liverpoola i Evertona, i Chelsea se uključio u utrku za Dejanom Lovrenom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2013. 14:41

Otočki mediji su posljednjih dana naširoko pisali o tome da su za 23-godišnjeg hrvatskog obrambenog nogometaša iz Lyona, Dejana Lovrena, zainteresirana dva liverpulska kluba...

Liverpool i Everton izrazili su želju da tijekom ljeta, na kraju aktualne sezone, dovedu Lovrena, te su se time uključili u borbu s Barcelonom, koja se još ranije spominjala, istina pomalo čudno, kao moguća nova destinacija ovog hrvatskog povremenog reprezentativca.

U četvrtak Daily Star, pak, donosi ime novog interesenta za Lovrena, a u pitanju je prošlogodišnji prvak Europe i godinama div engleskog nogometa - Chelsea.

Konkretnih navoda nema, ali je evidentno da se gomila broj onih koji su, na ovaj ili onaj način, zainteresirani za Lovrena koji gubi povjerenje u Lyonu. Podsjetimo da je u nešto više od tri mjeseca Lovren zaradio čak tri crvena kartona u dresu Lyona. Početkom studenoga prošle godine Lovren nije završio prvenstveni ogled protiv Bastije (5-2). Potom je i u slavlju protiv Nice (3-0) dobio dva žuta kartona (22. prosinca), a prije točno petnaest dana je u 90. minuti zaradio crveni karton u porazu kod Ajaccioa (1-3).

Još gore izgleda podatak da je unutar sedam odigranih utakmica Le Championnata Lovren zaradio tri crvena kartona. Francuski novinari su, prema napisima, zbog toga izgubili povjerenje u Hrvata, a pitanje je što uopće o njemu misli klupska struka.

Linker
22. rujan 2024 05:37