Navijači Sarajeva

 ANTONIO BALIC Cropix
ODUŠEVILI POTEZOM

Najbolji kad je najteže: Pogledajte što rade navijači usred nezapamćene katastrofe u BiH

Nogomet, odnosno sport, ponovno je ujedinio ljude u vrlo teškim trenucima
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2024. 16:54

Katastrofalne poplave ujedinile su Bosnu i Hercegovinu, a kao jedno ovih dana dišu i brojne navijačke skupine diljem države. Prema pogođenim područjima jutros su krenuli Manijaci i Horde zla, odnosno navijači Željezničara i Sarajeva, koji će pomagati ugroženim područjima u osposobljavanju puteva. U istom smjeru krenula je i skupina Red Army, navijači Veleža, koji su također u Jablanicu stigli u velikom broju.

U Bugojnu, pak, navijačka grupa Vandali prikupila je već dvije ture pomoći, od kojih je jedna sinoć dostavljena, a nakon toga navijači su se vratili u Bugojno, dok je nova runda pomoći jutros ponovno krenula u pogođena područja.

Navijači Čelik Zenice, Robijaši, krenuli su u Fojnicu, još jedno mjesto koje je pogođeno poplavama, nakon što su se okupili ispred stadiona Bilino polje. Navijači Rudara iz Kaknja, Green Firm, također su skupljali pomoć i pozvali sve građane da se pridruže akciji.

Mostarski Ultrasi, najvatreniji navijači Zrinjskog, otvorili su žiro račun za prikupljanje pomoći, a donacije se skupljaju od jutra i u prostorijama njihove udruge.

Kao što je to bilo i u više navrata u Hrvatskoj, i navijači u Bosni i Hercegovini ujedinili su se u teškim trenucima i ponovno se među prvima stavili na raspolaganje za pomoć. Nogomet, odnosno, sport je ponovno spojio ljude kada je najteže...

Linker
05. listopad 2024 18:06