VAN GAAL

'Možda Olić neće igrati'

Do sada sam uvijek odabirao Klosea i Olića. U nedjelju bi se moglo to promijeniti - potvrđuje trener na što njemački dnevnik zaključuje da će šansu dobiti Gomez
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 02. listopad 2010. 21:17

U prošloj bundesligaškoj sezoni nogometaši Bayerna svladali su u Dortmundu domaću Borussiju 5-1. Bio je to jedan od koraka do naslova...

U ovoj je situacija u potpunosti drugačija. Pred nedjeljni derbi 7. kola njemačkog nogometnog prvenstva domaća Borussija drži drugo mjesto ljestvice nakon što su na poraz iz prvog kola (Bayer slavio u Dortmundu 2-0) nadogradili pet uzastopnih pobjeda. Aktualni prvaci nalaze se na tek jedanaestom mjestu ljestvice s po dvije pobjede, remija i poraza.

- Ono što smo u prošloj sezoni u Dortmudnu napravili bilo je fantastično, ali i neponovljivo - kazao je trener Bavaraca Louis van Gaal pokušavši potom objasniti zašto nakon šest utakmica njegovi igrači sakupili samo osam bodova:

- Mnogi su još ispod svoje razine.

Mogle bi zbog toga, smatra njemački Bild, uslijediti posljedice za pojedince u momčadi. Na udaru će se, dodaje isti izvor, naći "ništa ne mogu pogoditi napadači" Miroslav Klose i Ivica Olić.

- Do sada sam uvijek odabirao Klosea i Olića. U nedjelju bi se moglo to promijeniti - potvrđuje trener na što njemački dnevnik zaključuje da će šansu dobiti Mario Gomez.

Hrvatski reprezentativac je ove sezone za Bayern odigrao sedam utakmica (samo protiv Schalkea u Superkupu svih 90 minuta). I dalje je bez postignutog gola, s dvije asistencije na kontu.

Linker
08. srpanj 2024 02:03