AFP
KLUB IZ DJETINJSTVA

Messi još nije ostvario sve svoje želje: 'San mi je zaigrati za Newell's Old Boyse!'

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 07. rujan 2011. 13:26

Zvijezda europskog prvaka Barcelone, Lionel Messi, rekao je da mu je san vratiti se u Argentinu jednog dana i zaigrati za njegov klub iz djetinjstva Newell's Old Boyse.

Argentinac je odrastao u Rosariju, te je svoje prve nogometne korake napravio upravo u Newell's Old Boysima, ali samo u juniorskom pogonu. Prije negoli je dospio do prve momčadi Barcelona ga je kupila i od njega napravila najboljeg igrača svijeta.

- Otkako sam bio dijete uvijek sam želio nastupati u argentinskoj ligi, točnije za Newell's Old Boyse. Stvarno želim osjetiti kakav je to osjećaj igrati za njih. Kao dijete sam uvijek znao ostati dugo budan kako bih gledao njihove utakmice - rekao je Messi za ESPN Brazil.

Messi, koji je nedavno proglašen za najboljeg nogometaša Europe, iznio je svoje mišljenje o tome tko je najveći nogometaš svih vremena.

- Maradona je najbolji igrač svih vremena, bez ikakve dvojbe. Iskreno nikada nisam ni vidio Pelea kako igra. No, ne moram ga ni vidjeti da bi znao da je Diego najbolji - zaključio je Messi.

Linker
25. rujan 2024 04:30