Mario Mandžukić

 TOM DUBRAVEC Cropix
SAM SE POHVALIO

Mario Mandžukić objavom na Instagramu oduševio navijače: ‘Ti si jedan od nas, naš ratnik!‘

Kolekcija trofeja i memorabilije koju ima izgleda zaista impozantno.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2022. 09:20

Nekad je trofeje i medalje osvajao kao napadač, a danas to radi u ulozi pomoćnog trenera hrvatske reprezentacije. Mario Mandžukić je, kao dio stručnog stožera pod palicom Zlatka Dalića osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Bila je to prilika da na svom Instagram-profilu postavi "update" svog kabineta s trofejima. Kolekcija izgleda impozantno, a na njoj se uz medalje s reprezentacijom ističu i brojne medalje s klubovima, a postoji tu i raznoraznih drugih stvari poput kopački, lopti i kapetanskih vrpci...

No, vidjeti se može i trofej Lige prvaka kojeg je u sezoni 2012/13 podigao s Bayernom, na istom dijelu su i kopačke, odnosno lopta i mreža s utakmice finala LP protiv Borussije Dortmund, na kojoj je i zabio pogodak. Trofeji Bundeslige, Serie A, ali i kapetanska traka Juventusa, koja je posebno zapela za oko navijačima torinskog kluba koji se Mandžukiću javljaju u komentarima.

- Jedan od nas! Naš ratnik! Hvala ti, prijatelju što ističeš našu kapetansku vrpcu i trofeje koje smo skupa osvojili! Jedan od najboljih na svijetu... - samo su neke od pouka u komentarima ispod objave.

Linker
06. svibanj 2024 19:09