SUPER MARIO

Mandžukić likuje: 'Stvarno smo nadigrali Real, a Torres i ja se super slažemo!'

'Meni nije bitno tko zabija nego da kad igram u ekipi da ta ekipa pobjeđuje' - rekao je Mario
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2015. 23:18

Mario Mandžukić zablistao je u gradskom derbiju u 22. kolu španjolskog nogometnog prvenstva, asistirao je za vodeći pogodak Tiagu i osobno glavom zabio posljednji za 4-0 Atlética protiv Real Madrida, prvu domaću ligašku pobjedu ‘colchonerosa’ nad Kraljevskim klubom nakon 1999. godine i drugu u Primeri ove sezone.

Na pitanje da li je svjestan koliko je prošlo od zadnjeg poraza Reala Mandžukić je za Novu TV ovako odgovorio: "Nisam to znao, ne bavim se time. Nama je bilo bitno da odigramo dobru utakmicu i da pobijedimo, da se borimo i to smo pokazali. Svi smo presretni jer smo stvarno nadigrali jedan Real."

"I da nisam zabio gol opet bih bio presretan. Meni nije bitno tko zabija nego da kad igram u ekipi da ta ekipa pobjeđuje. Ipak, normalno da mi je drago, i meni i mojima i navijačima" - rekao je vječno momčadski orijentirani Mandžukić

Mandžukić je gol zabio u padu, glavom, na nabacivanje Fernanda Torresa koji je zamijenio Griezmanna. Medji su posljednjih dana špekulirali o velikoj konkurenciji Torresa i Mandžukića u napadu Atletica:

"Mediji malo preuveličavaju stvari, pišu da sam nezadovoljan. Super se slažemo, odličan je igrač. U svakom velikom klubu uvijek su dobri igrači, konkurencija je uvijek tu, a mi smo tu za uspjeh Atlética, a ne pojedinačni uspjeh.

Linker
22. rujan 2024 17:19