MELEM ZA OČI

LIJEPA I MOĆNA Bivša djevojka Brazilca Pata spašava talijanskog diva

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 17. lipanj 2015. 17:20

Prevarili ste se ako ste mislili kako je Silvio jedini Berlusconi u Milanu, u klubu se nalazi i njegova lijepa kćer Barbara koja od 2011. godine operira na San Siru. Barbara je rođena u Švicarskoj 1984. godine, a svoje studentske dane provela je uglavnom u Londonu i New Yorku.

U travnju 2011. godine, uspijela je nagovoriti svog oca da je zaposli, jer je, kako kaže klupski financijski savjetnik Andrea Bricchi, prepoznala veličinu branda 'Milan' od kojeg je htjela napraviti talijansku verziju Manchester Uniteda.

- Željela je uvesti revoluciju. Barbara je imala velike vizije kada su u pitanju dresovi, stadion i razni suveniri. Ovakve stvari nisu uobičajne u talijanskom nogometu - kazao je Bricchi. Nakon raznih uspješnih projekata, Barbara je dogurala do izvršne direktorice kluba, one koju ujedno ima i Adriano Galliani, dugogodišnji Berlusconijev savjetnik.

Related content

Sposobna mlada žena koja nikad nije skrivala činjenicu kako ne zna previše o nogometu, se nije petljala u transfere niti davala svoje mišljenje o igračima, ali sa svojim neupitnim marketinškim talentom učinila je puno za klub.

Ipak, Berlusconi ostaje Berlusconi, kao i njezin otac koji redovito puni naslovnice talijanskih medija iz ne-nogometnih razloga, niti Barbara nije izostala u toj priči kada se prije nekoliko godina našla u vezi sa brazilskim napadačem Alexandreom Patom.

Related content

Par je u odnosu bio dvije godine i nikad nije skrivao svoju vezu, a prvi problemi krenuli su ni manje ni više nego u svlačionici. Naime, tadašnji suigrači Pata nisu mogli ispred Brazilca reći ništa protiv kluba, predsjednika ili uprave. Znalo je biti i loših izvedbi na terenu, ali Brazilac je bio redovit član udarne jedanaesterice suigrači su za takvu stvar opravdanje tražili uglavnom u Brazilčevoj vezi s kćerkom 'tate' kluba.

Najveći poslovi za Barbaru u Milanu tek slijede. U klubu žele što prije riješiti problem stadiona koji nije u potpunom vlasništvu Milana te tako klub svake godine mora izdvajati popriličnu svotu novaca za najam. Može li Barbara riješti taj gorući problem? Svakako, nemojte ju podcijeniti, jer se mlada dama polagano pretvara u 'prvu damu AC Milana'.

Linker
22. rujan 2024 23:34