Mourinho sa svojim igračima

 CEMAL YURTTAS Anadolu Via Afp
NAKON PORAZA U DERBIJU

Kaos u Turskoj, Mourinho zaključao Livakovića i društvo, pa ljutito zaprijetio: ‘Ako ovo još jednom vidim, odlazim!‘

"The Special One" je, navodno, vikao pred golemim ekranom i igračima objašnjavao pogreške
Piše: SNObjavljeno: 24. rujan 2024. 08:18

U subotnjem derbiju turskog prvenstva, Fenerbahçe je poražen na domaćem terenu od Galatasaraya 1:3. Gosti su tako zadržali savršen učinak u ligi, sa šest pobjeda u šest utakmica, dok je za Fener - među čijim vratnicama je stajao Dominik Livaković - ovo bio prvi poraz u prvenstvenoj sezoni.

Prema turskim medijima, odnosno, prema riječima novinara Sercana Hamzaoğlua, José Mourinho bio je vrlo razočaran nakon poraza, a sve je izravno rekao svojoj momčadi u svlačionici.

- Mourinho je okupio cijelu momčad i zaključao se u svlačionicu. Vikao je pred golemim ekranom i objašnjavao im pogreške, a zatim i rekao: "Došao sam ovdje biti šampion. Ako ponovno vidim ovakvu utakmicu, napustit ću klub" - rekao je Hamzaoğlu.

"The Special One" u Istanbul je stigao na početku sezone, a ugovor s klubom ima do ljeta 2026. godine. Galatasaray je trenutačno prvi na ljestvici, s pet bodova viška od Fenerbahçea, a isti zaostatak ima i Beşiktaş, koji ima i jednu utakmicu manje od dva glavna rivala.

Fenerbahçe je 19 puta u povijesti bio prvak države, ali posljednju titulu osvojili su prije deset godina, u sezoni 2013./14. Prošle sezone, pak, ostali su tri boda tanki za naslov, koji je otišao u trofejnu vitrinu Galatasaraya.

Linker
24. rujan 2024 10:19