AFP
VIJESTI IZ GRUZIJE

Kaladze otpao za subotu, Kecabaja tvrdi: Hrvatska je ponajbolja momčad na svijetu

Kecbaja se našao u problemima, jer osim Jana Ananidzea, najboljeg mladog igrača Gruzije, koji je dvojben zbog ozljede, vrlo vjerojatno izgubio i kapetana Kaladzea
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 23. ožujak 2011. 11:34

Ne biste vjerovali - i Gruzija ima svoj nogometni kamp! U utorak je Kecbajino društvo prvi put zakoračilo na obnovljeni centar Basa, koji je službeno, u nazočnosti Michela Platinija, otvoren krajem listopada prošle godine. Jučer su reprezentativci zabili krampone i time i efektivno otvorili “proizvodni dio”.

- Uspjeh ne ovisi samo o treningu, uspjeh ovisi i o kvalitetnom odmoru - u stilu socijalističkih vođa uzviknuo je senator svlačionice Levan Kobiašvili.

Novinarsku je svitu, ipak, najviše zanimalo Kecbajino, a u epicentru zanimanja ponovno je bila Hrvatska, koju je, za razliku od jučer, još više nahvalio:

- Svi mi perfektno znamo o kako se važnom dvoboju radi. I dat ćemo sve od sebe. Mnogo toga ovisi o srazu s Hrvatima, a mi u njemu moramo pokazati da se znamo nositi sa snažnim reprezentacijama poput Hrvatske. Bez razmišljanja mogu kazati da se radi o ponajboljoj reprezentaciji svijeta - ispalio je Kecbaja.

Izbornik Kecbaja je jučer na travnjak izveo 17 igrača, dok su drugi stigli ili će se pridružiti danas tijekom dana, našao se u velikim problemima, jer osim Jana Ananidzea, najboljeg mladog igrača Gruzije, koji je vrlo dvojben zbog ozljede, vrlo vjerojatno izgubio i kapetana Kakhabera Kaladzea.

- Genoa je poslala pismo u kojemu traži što manje naprezanje budući je Kakhaber istegnuo mišić. Ipak, naša će ga liječnička služba dobro pregledati, nakon čega ćemo vidjeti možemo li ga osposobiti za utakmicu - kazao je tehnički direktor reprezentacije Nika Čkeidze.

Linker
24. rujan 2024 00:30