NE ZNA SE TKO JE LUĐI

Ispovijest slavnog igrača: 'Kad sam se probudio brat mi je držao nož pod vratom'

Emmanuel je u svom statusu opisao kako su mu njih dvojica stavili nož pod grlo dok je spavao kako bi iz njega silom iznudili novac koji im nije htio dati
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 21. svibanj 2015. 10:12

Napadač Tottenhama Emmanuel Adebayor nastavlja svoj rat s braćom preko Facebook statusa, a ti su svakom novom objavom sve luđi i luđi.

Adebayoru je ovo već treći puta da se obračunava s obitelji preko Facebooka, nakon što je prethodno optužio mlađeg brata Rotimija da mu je ukrao dres Marc-Vivien Foéa i potpisani dres Zinedinea Zidana iz vremena kad je ovaj igrao za Real.

No, ovo što je sad obavio o braći Koli i Peteru (koji je preminuo) prelazi sve granice vjerojatnog. Naime, Emmanuel je u svom statusu opisao kako su mu njih dvojica stavili nož pod grlo dok je spavao kako bi iz njega silom iznudili novac koji im nije htio dati.

- Jednom sam odspavao nakon treninga i kad sam se probudio nož je bio na mojem grlu, a pokraj mene Kola i Peter. Obojica su divljali i vikali da trošim njihovo vrijeme te zahtijevali novac. Reako sam im da me ubiju ako je to jedino rješenje njihovih problema pa su maknuli nož.... Nekoliko dana kasnije ostao sam s Kolom u vlastitoj kući te mu iz straha dao koliko god novaca sam uspio skupiti - kaže Adebayor u potresnoj priči.

Linker
21. rujan 2024 18:06