GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
U PROBRANOM DRUŠTVU

Ikona HNL-a bila je presretna nakon velikog finala: ‘Konačno mi se ispunila velika želja, da i to uzmem‘

Sjajnom igrom i lijepim golovima u završnici momčad Promotionplay osvojila je veteransku Kutiju.
Piše: Tugomir DobrinićObjavljeno: 31. prosinac 2021. 19:32

Nakon 2015. i 2016. godine sjajni veterani Promotionplaya Domograd osvojili su na jubilarnoj 50. Kutiji šibica po treći put laskavi naslov pobjednika na najpoznatijem hrvatskom malogometnom turniru. Bilo je to 14. po redu izdanje Kutije u konkurenciji veterana, na kojoj su nastupile 62 momčadi.

U finalnoj utakmici Promotioplay Domograd je nakon izvrsne igre pobijedio sastav Senjak hoteli Matan s uvjerljivih 4:1 pogocima Poljaka, Tomića, Jakirovića i Mikića. Bila je to još jedna izvrsna igra igrača Promotionplaya Domograd, koja nikoga u dvorani Doma sportova i one koji su utakmicu pratili preko malih ekrana nije mogla ostaviti ravnodušnim, jer pobijediti vrlo jaki sastav Senjak hoteli Matan, predvođen prvi strijelcem turnira Jerkom Lekom (osam golova) s tri pogotka razlike zaista nije mala stvar. Za Promotionplay ovaj velik uspjeh izborili su sljedeći igrači: najbolji vratar turnira Igor Baričević, Stjepan Poljak, Vedran Ješe, Manuel Bisaku, Ante Tomić, Ivan Čuić, Antonio Franja, najbolji igrač turnira Hrvoje Štrok, Sergej Jakirović, Nikola Badovinac, Mihael Mikić i Silvio Marić.

Velika želja

Za najboljeg igrača veteranskog turnira proglašen je nenadmašivi organizator igre Hrvoje Štrok:

image

Hrvoje Štrok i Robert Šola, glavni urednik Sportskih novosti

GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix

- Nakon što sam osvojio tri seniorske Kutije konačno mi se ispunila velika želja da i u veteranskom dijelu Kutije osvojim naslov pobjednika nakon što smo 2018. godine u finalu izgubili od sastava Restorani Gladne oči. Mislim da smo protiv itekako jakog sastava Senjak hoteli Matan odigrali jako dobru utakmicu i na kraju potpuno zasluženo pobijedili, a ovom prigodom pohvalio bih sve moje suigrače, koji su svi redom bili jako dobri kad je to bilo i najpotrebnije. Osvojiti Kutiju u vrlo jakoj konkurenciji kakva je bila na ovogodišnjoj Kutiji zaista je velika stvar, a mi već sada počinjemo razmišljati o novom izdanju veteranske Kutije koja će 2022. godine proslaviti svoj 15. rođendan.

Sretan zbog osvojene veteranske Kutije bio je i Sergej Jakirović, strijelac jednog od četiri pogotka za pobjedničku momčad u finalnoj utakmici, koji je inače i vrlo uspješni trener mostarskog Zrinjskog:

- Igrati u momčadi s tako sjajnim igračima koji igraju za Promotionplay Domograd bila mi iznimna čast i zadovoljstvo, a kad na kraju osvojiš i pobjednički pehar onda sreći nema kraja. Bili smo pravi tijekom cijelog turnira, koji je bio vrlo kvalitetan i sjajno organiziran - istaknuo je Jakirović.

Linker
28. svibanj 2024 22:36