DAMIR KRAJAC Cropix
ŽENSKI TURNIR

Može li MC Plus pasti i u trećem finalu zaredom ili će uspjeti osvojiti svoju drugu titulu?

U 16 sati počet će dvoboj između ŽMNK MC Plus Sveta Nedelja i ŽNK Dinamo Zagreb
Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 29. prosinac 2023. 12:37

Finalni dan Kutije šibica u petak će otvoriti žene. U 16 sati počet će dvoboj između ŽMNK MC Plus Sveta Nedelja i ŽNK Dinamo Zagreb, završni sudar sedmog izdanja ženskog turnira Kutije.

MC Plus igra svoje treće uzastopno finale nakon dva poraza zaredom i lovi drugu titulu. Davno je bila prva, još 2018. godine, no ima tu još igračica koje su slavile prije pet godina. Drugi naslov s MC-om lovit će Lara Hanaček, Petra Lerotić i Ana Dujmović.

Sve tri članice su futsal prvoligaša ŽMNK MC Plus, dok Dujmović igra i veliki nogomet za ŽNK Split. Tu je i njena klupska suigračica Jasna Đoković, reprezentativka Crne Gore, kao i Monika Lovrić, još jedna djevojka iz ŽMNK MC Plusa, nakon tri kola s devet pogodaka uvjerljivo prva topnica malonogometnog prvenstva Hrvatske.

S druge strane bit će ŽNK Dinamo Zagreb, koji lovi svoju prvu titulu. Većinu ekipe čine djevojke koje brane boje tog kluba u elitnom rangu hrvatskog ženskog nogometa i jesen su okončale kao četvrta ekipa jeseni. Indijka Jyoti Jyoti i suigračice probat će iznenaditi favoritkinje iz MC Plusa, vidjet ćemo hoće i u tome i uspjeti...

Linker
27. travanj 2024 11:07