PRIJATELJSKE UTAKMICE

Halilović i Rakitić zaigrali u porazu Barce, Mandžukiću 90 minuta u remiju Atletica

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. kolovoz 2014. 00:21

Barcelona je poražena od Napolija (0:1), a Atletico Madrid je igrao 0:0 s Galatasarayem u prijateljskim utakmicama, hrvatski nogometaši u Španjolskoj sinoć nisu imali posebnog razloga za veselje.

U Ženevi je Barcelona ponovno bila o pomlađenoj verziji, do 60. minute dok je na terenu Luis Enrique držao najbolje igrače koje je imao na raspolaganju bili su za nijansu bolji od Napolija. Igrali su Bravo - Montoya, Pique, Bartra, Jordi Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Rafinha, Munir, Pedro. Najbolju šansu priredio je Rakitić dodavi Muniru na zicer koji je vratar Napolija obranio. Talijani si također mogli zabiti preko Insignea i Hamšika. Nakon sat vremena trener Barce promijenio je gotovo kompletnu ekipu, među izašlima bio je Rakitić, među ušlima Halilović. Alen je djelovao kao desno krilo, bio je aktivan ali bez konkretnog učinka. Jedini pogodak pogreška je golmana Brava. Prvo je jedva ispucao loptu ispred napadača, a zatim mu je Džemaili zabio sa 30 metara, u 80. minuti.

U Istanbulu se igrao drukčiji susreta, gotovo kao da se radilo o bodovima. Mario Mandžukić proveo je na travanjaku svih 90 minuta, imao je šansu, pokazao je požrtvovnost i pomagao obrani.

Linker
21. rujan 2024 19:22