AP
BAYERN

Gomez ostaje u Münchenu

Možda bi Gomeza na promjenu mišljenja mogla nagnati ponuda iz Serije A. Talijanski mediji izvještavaju da su za 27-godišnjeg napadača zainteresirani Juventus i Fiorentina
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2013. 12:04

Iako ga je hrvatski nogometaš Mario Mandžukić izgurao iz udarne momčadi Bayerna, a konkurencija bi se na ljeto mogla i dodatno pojačati, njemački napadač Mario Gomez ne razmišlja o odlasku s Allianz Arene...

Njemački mediji sve intenzivnije spominju da će sljedeće sezone u napadu Bayerna igrati i poljski reprezentativac iz dortmundske Borussije Robert Lewandowski, a uz sjajno raspoloženog Mandžukića, doista je teško vjerovati da će Gomez imati puno prostora za igru. No, njegov agent Uli Ferber tvrdi da neće biti ništa od transfera.

- Mario će i sljedeće sezone igrati u Bayernu. Nismo bez razloga produljili ugovor s Bayernom do 2016. godine. Mario se pozicionirao u Münchenu i ovdje se osjeća ugodno - poručio je Ferber za Sport Bild.

Možda bi Gomeza na promjenu mišljenja mogla nagnati ponuda iz Serije A. Talijanski mediji izvještavaju da su za 27-godišnjeg napadača zainteresirani Juventus i Fiorentina.

Linker
21. rujan 2024 09:24