LEGENDARNI NAPADAČ

Gary Lineker uz Vatrene: 'Teško je reći tko je igrač utakmice, Neymar ili sudac!?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. lipanj 2014. 03:10

Legendarni engleski napadač Gary Lineker nakon utakmice na svom je twitter profilu jasno dao do znanja što misli o suđenju i spornom penalu kojeg je dosudio japanski sudac Yuichi Nishimura.

Related content

Svoj dojam o utakmici iznio je i NBA košarkaš Dirk Nowitzki.

Related content

Svoje viđenje utakmice dao je i engleski nogometaš Joey Barton.

- U veznom redu Brazilci su dobili bitku. Modrić je bio najbolji u Hrvatskoj, dok je Oscar bio najbolji igrač kod domaćina. Sve što je Brazil dobro napravio na utakmici, Oscar je bio uključen u to.

- Svaki navijač na svijetu zna da to nije bio penal. Kada to sviraš na otvorenju SP-a moraš biti 110 posto siguran da je to kazneni udarac, a on to definitivno nije bio! Nije tražio savjete od pomoćnika, a po reakciji Hrvata se moglo jasno vidjeti što misle o toj udluci.

Proslavljeni engleski napadač i najbolji strijelacu povijesti Premiershipa, Alan Shearer rekao je za BBC: 'Ovo nije bio jedanaesterac - ako bi se takvi kontakti sudili, imali bismo po deset, jedanaest penala na svakoj utakmici!'

Također, Shearer je prokomentirao kako bi bilo koji drugi igrač dobio crveni karton za lakat kojim je Neymar pokosio Modrića.

Linker
23. rujan 2024 07:20