POHVALIO NEYMARA

Maradona: 'Da je Hrvatska ostala agresivna, pitanje je kako bi se sve završilo...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. lipanj 2014. 10:59

Legendarni Diego Maradona bio je gost argentinske nogometne emisije De Zurda za vrijeme i nakon otvarajuće utakmice Svjetskog prvenstva između domaćina Brazila i Hrvatske...

Brazil je slavio s 3-1, no Maradona, kao uostalom i većina nogometnih stručnjaka, smatra da je remi bio najpošteniji rezultat. Maradona je izjavio da nije vidio razliku na travnjaku u kvaliteti dviju reprezentacija, dok je jedanaesterac na Fredu nazvao sumnjivim.

- Brazil je lako mogao izgubiti ovu utakmicu. Da je Hrvatska ostala agresivna kao na početku, pitanje je kako bi se sve završilo. Pogodak je natjerao Brazilce na pritisak i tu su oni postali jaki – rekao je Maradona, koji je ostao ravnodušan kada je kvaliteta domaće momčadi u pitanju.

- Rezultat 3-1 nije bio vidljiv na travnjaku. Brazil je odigrao dobro, ali bilo je tu jako puno problema. Da nema Neymara, Brazil ne bi imao ni igru – vjeruje legendarna argentinska 10-ka, te poziva svoje sunarodnjake na oprez ususret prvoj utakmici.

- Bosna će igrati protiv Argentine jednako kao i Hrvatska protiv Brazila. Samo što Bosanci imaju kvalitetniji vezni red.

Linker
22. rujan 2024 17:31