Siniša Mihajlović sa suprugom i kćeri

 Giuseppe Andidero/Alamy/Alamy/Profimedia
OPRAŠTA SE OD OCA

FOTO: Kći Siniše Mihajlovića objavila potresnu fotografiju iz bolnice i poruku od koje se slama srce

Viktorija Mihajlović je sve dirnula objavom na Instagramu posvećenom pokojnom ocu
Piše: SNObjavljeno: 16. prosinac 2022. 23:33

Nakon što je svijet potresla informacija o preranoj smrti Siniše Mihajlovića, o svemu se emotivnom porukom oglasila i njegova kćer Viktorija. Ona je na Instagramu objavila niz očevih fotografija, a među njima se našla i jedna iz bolnice koja je posebno dirnula sve.

Uz Sinišine slike iz nogometa, Viktorija je objavila i onu na kojoj mu drži ruku u bolničkoj postelji gdje je, kažu upućeni, bila do samog kraja.

"Prošla sam, držeći te za ruku, barem milijun stepenica i sada kada te nema tu je praznina na svakoj od njih. Naš dugi put bio je prekratak. Moj još traje, više ne trebam slučajnosti, rezervacije, zamke, ruganje onih koji vjeruju da je stvarnost ono što vidiš", napisala je Viktorija pa dodala:

"Sišla sam preko milijun stepenica držeći te za rzku, ne zato što s naših četiri oka možda možeš vidjeti više. Sišla sam s tobom jer sam znala da su naše zjenice, iako zamagljene, bile tvoje. Volim te svim svojim srcem tata, čista, rijetka dušo, ponosu mojeg života, moj heroju, moja VELIKA ljubavi", napisala je Viktorija u emotivnoj poruci.

Linker
17. svibanj 2024 16:22