Luis Enrique

 PAUL MILLER Afp
VEĆ MU JE DOSTA SVEGA

Enrique razmišlja o odlasku iz PSG-a, isprovociran zbog Mbappea mogao bi otići nakon nepunih mjesec dana

Ispostavilo se da je nerazrješiva trakavica s Kylianom Mbappéom pokrenula ‘domino efekt‘
Piše: SNObjavljeno: 03. kolovoz 2023. 23:36

Luis Enrique preuzeo je trenersku klupu PSG-a prije nepunih mjesec dana, nakon što su se na Parku prinčeva ‘zahvalili‘ Christopheu Galtieru.

Popularni Lucho nadao se da će barem na početku mandata moći bez stresa, no ispostavilo se da je nerazrješiva trakavica s Kylianom Mbappéom pokrenula ‘domino efekt‘ koji je rezultirao bombom u medijskom svijetu - Enrique je na korak do odlaska iz Pariza!

image

Luis Enrique i Luis Campos

GEOFFROY VAN DER HASSELT Afp

Marca piše o zamršenom odnosu sportskog direktora Luisa Camposa i njegova štićenika Mbappéa. Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi na ratnoj je nozi s 24-godišnjim superstarom koji je na pragu prelaska u Real Madrid, stoga je i Campos odnedavno u nemilosti.

Portugalac Campos, na mjestu sportskog direktora u PSG-u - izvještava Marca dalje - veliki je zagovaratelj i pristalica Luisa Enriqea pa je njegov sukob s Al-Khelaifijem posredno postao i Luchov problem.

image

Nasser Al-Khelaifi i Kylian Mbappe

FRANCK FIFE Afp

Proslavljenog španjolskog trenera toliko je isprovocirao sveopći kaos u klubu da je očigledno odlučio dići sidro samo mjesec dana od dolaska u francusku prijestolnicu.

Dakako, nije još sve gotovo, vjerojatno su u pitanju vruće glave, no pitanje je hoće li se uspjeti pomiriti zaraćene strane.

Linker
24. travanj 2024 01:24