Kylian Mbappé

 HERVIO JEAN-MARIE Kmsp Via Afp
SVAĐA SE NASTAVLJA

PSG odlučio kazniti Kyliana Mbappea! Pariški velikan povukao novi potez, zvijezda je degradirana

Francuski nogometaš ne želi produžiti ugovor s PSG-om niti otići iz kluba
Piše: SNObjavljeno: 06. kolovoz 2023. 23:00

Kylian Mbappé će trenirati s drugom momčadi PSG-a. Tako barem piše engleski Daily Mail čiji novinari iz dana u dan pomno prate što će se dogoditi s francuskim nogometašem.

Od kada je Mbappé objavio kako neće produžiti ugovor s Parižanima koji mu istječe sljedeće godine, napisalo se na tisuće tekstova oko zanimanja Reala za njega, ali i odluke samog nogometaša koji je rekao kako nema namjeru napustiti PSG prije nego mu sljedećeg ljeta istekne aktualni ugovor.

To bi PSG stavilo u lošu situaciju jer bi ostali bez bilo kakve odštete za Mbappéa, a još bi mu morali platiti 80 milijuna eura bonusa što bi ostao u klubu do kraja ugovora kojeg su potpisali kada je 2018. dolazio iz Monaca i kada su se Parižani željeli osigurati kako ih neće napustiti nakon samo sezonu-dvije pa su mu dali razne bonuse.

Sada se žele izvući iz cijele situacije, a izgleda kako su odlučili provesti u djelo odluku koju su donijeli nakon što je Mbappé odlučio da neće produžiti ugovor. Naime, tada su nogometašu jasno rekli kako treba ili potpisati novi ugovor ili pronaći novi klub, a kako se niti jedno od toga nije dogodilo, odlučili su Mbappéa poslati na treninge u drugu momčad. Hoće li to promijeniti mišljenje 24-godišnjaku da već sada pošalje signale Realu, hoće li se u sve priključiti neki saudijski klub ili je Mbappé spreman provesti godinu dana u B momčadi PSG-a? Odgovor jedva čekamo saznati.

Linker
11. svibanj 2024 13:19