Mario Vušković
 TOM DUBRAVEC/ CROPIX
IZLAZNI TRANSFERI

Do kraja mjeseca Hajduk bi, osim Vuškovića, trebala napustiti i trojica igrača s visokim ugovorima...

Nikoličius s druge strane ima zadatak pronaći barem jednog zadnjeg veznog te jednog stopera...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 04. kolovoz 2021. 10:41

Mario Vušković (19) još uvijek je u izlogu kao prvi Hajdukov "pick" za izlazne transfere. Nekoliko opcija izgledalo je vrlo izvjesno, ali na koncu se nisu dogodile. No, neke su još na životu i ako je vjerovati onima koji rade na Vuškovićevom transferu, on će se ipak realizirati. Međunarodno tržište još je uvijek dosta mirno jer mnogi klubovi imaju dosta financijskih problema i svaki se transfer dobro važe.

Osim Vuškovića, Poljud bi do konca kolovoza trebali napustiti i neki igrači od kojih se ne očekuje nikakva zarada. Postoje tako upiti za napadače Dimitriosa Diamantakosa (28), Jaira (29), te stopera Kristiana Dimitrova (24). Riječ je o igračima koji imaju visoke ugovore, a koji nisu predviđeni kao igrači koji bi trebali iznijeti ovu sezonu. U Hajduku vjeruju da će pronaći način da se raziđu s njima...

Sportski direktor Nikoličius i dalje ima zadatak pronaći barem jednog defenzivnijeg veznjaka, te jednog stopera. U pet ovosezonskih utakmica uvjerili smo se da su kvalitetni igrači na tim pozicijama imperativ za stabilniju sezonu Bijelih.

image
Dimitrios Diamantakos
ANTE CIZMIC/CROPIX

Linker
27. travanj 2024 22:35