getty images
PROPUŠTA HAJDUK

Dnjipro dao ultimatum Ivanu Striniću - potpiši novi ugovor ili sjediš na tribini!

S Kopenhagenom je Dnjipro europsku utakmicu igrao u Kijevu, ali uz glavni grad opcija za domaćinstvo 21. kolovoza je i grad Lavov
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 09. kolovoz 2014. 12:03

Ivan Strinić u specifičnoj je situaciji. U četvrtak navečer gledao je utakmicu Bijelih i Šahtjora nakon kojeg je ustvrdio u jednom dahu:

- Kao iskreni hajdukovac bio sam ponosan zbog pobjede Bijelih. Ali od kada je u petak izašao ždrijeb, moram misliti na Dnjipro. Nekako su emocije podijeljene, ali jasno je da trebam suigrače pripremiti za ono što ih čeka u Splitu. Čeka ih poljudski pakao koji stvara Torcida.

Ali, nije mu situacija specifična samo zbog toga što Dnjipro igra protiv njegova bivšeg kluba Hajduka. Ugovor s Dnjiprom istječe Striniću u siječnju sljedeće godine i trenutačno nema želju produžiti obvezu s ukrajinskim klubom. Ima interesenata za Strinića, ali u Dnjipru su odrješiti: “produženje ili tribine”.

- Ove sezone nisam odigrao još nijednu utakmicu. Moguće je da ne dočekam Hajduk u Dnjipru. Moguć je i ostanak, jasno. Dnjipro je iskusniji od Hajduka, ipak imamo jaču momčad i veće izglede za prolaz.

Dnjipro u Kijevu ili Lavovu

S Kopenhagenom je Dnjipro europsku utakmicu igrao u Kijevu, ali uz glavni grad opcija za domaćinstvo 21. kolovoza je i grad Lavov. Dnjipro će 15. kolovoza odigrati prvesntvenu utakmicu u obližnjem Zaporožju (60 kilometara od Dnjipropetrovska) i potom će se vratiti u svoju bazu. Do utorka, dva dana prije utakmice, bit će u Dnjipropetrovsku i onda polaze na odredište, u Kijev ili Lavov gdje će dočekati Hajduk.

Linker
21. rujan 2024 17:39