Blackburn Rovers' Croatian forward Nikola Kalinic celebrates after opening the scoring during his team's English Premier League football match against Manchester City at The City of Manchester stadium in Manchester, northwest England, on September 11, 2010. AFP PHOTO/ANDREW YATESFOR EDITORIAL USE Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo
 AFP
VISOKO NA LISTI ŽELJA

Dan nakon što se potužio na status u Roversima, Aston Villa objavila da želi Kalinića

Kalinić je, tvrdi list, na Villinom popisu želja još od prošle sezone i utakmice Carling Cupa u kojoj joj je zabio dva pogotka.
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 07. travanj 2011. 11:35

Dan nakon što je Lancashire Telegraph donio vijest kako je Nikola Kalinić nezadovoljan svojim statusom u Blackburnu i kako će na ljeto tražiti razgovor s vodstvom kluba, Daily Express je otišao korak dalje...

Otočki tabloid tvrdi da će 23-godišnjeg hrvatskog nogometaša u predstojećem prijelaznom roku pokušati dovesti Aston Villa. Kalinić je, tvrdi list, na Villinom popisu želja još od prošle sezone i utakmice Carling Cupa u kojoj joj je zabio dva pogotka.

Kalinić je u 16 nastupa u Premierligi ove sezone postigao pet golova, ali u posljednje tri utakmice nije dobio ni sekundu prilike, a tijekom subotnjeg gostovanja kod Arsenala nije čak bio ni na klupi. Njegov je agent Tomislav Erceg, podsjećamo, u srijedu izjavio kako ima klubova koji su zainteresirani za njegova klijenta, ali i da se Kalinić nada da će ipak dobiti priliku u Roversima.

Linker
23. rujan 2024 20:31