Lionel Messi

 CHRISTOF STACHE Afp
MOGAO JE I BOLJE?

‘Da je Messi radio ove stvari kao što je to radio Cristiano Ronaldo, sada bi imao 15 Zlatnih lopti‘

Patrice Evra smatra da je Portugalac morao raditi više od Argentinca da bi ostvario talent
Piše: SNObjavljeno: 09. ožujak 2023. 12:43

Očigledno je teško današnji nogomet zamisliti bez usporedbe Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Napravio je to Thomas Muller nakon utakmice između Bayerna i PSG-a, a u cijelu priču se sada umiješao i Patrice Evra.

Bivši francuski nogometaš je gostovao na Youtube kanalu Ria Ferdinanda i objasnio zbog čega će on uvijek izabrati Portugalca ispred Argentinca.

"Ne zato što je on moj brat nego jer sam zaljubljen u njegovu radnu etiku. Mislim da je Messiju Bog dao talent, a da se Cristiano morao izboriti za njega. Svakako da je on talentiran, ali je morao raditi da se taj talent ostvari. Da je Messi imao istu radnu etiku kao Cristiano, on bi vjerojatno osvojio 15 Zlatnih lopti", rekao je Evra koji je svojedobno dijelio svlačionicu Manchester Uniteda s Cristianom Ronaldom.

Evra je karijeru počeo u Marsali da bi preko Monze, Nice i Monaca došao u Manchester United u kojem je proveo 8 sezona. Nakon toga seli u Juventus, a još je igrao za Marseille i West Ham. Za reprezentaciju Francuske je prikupio 81 nastup.

Linker
02. srpanj 2024 16:42