FRANCK FIFE Afp
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Kritika kakvu najbolji nogometaš svijeta ne pamti: ‘Ne želimo Messija u klubu, mora otići!‘

Redaju se kritike na račun PSG-a i njegovih najvećih zvijezda nakon ispadanja iz Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 09. ožujak 2023. 14:25

Francuski mediji ne štede najbolju momčad francuskog prvenstva koja je protiv Bayerna u Ligi prvaka pala bez ispadnjeg metka (0:3), a na udaru su najveće zvijezde poput Kyliana Mbappea i Lionela Messija.

Upravo se Messi našao na posebnom udaru Jeromea Rothena, bivšeg igrača PSG-a koji je boje pariškog kluba branio između 2004. i 2009. godine. On je Messija, najboljeg nogometaša svijeta u 2022. godini u odabiru FIFA-e (nagrada The Best) kritizirao kao nitko dosad.

"Ne želimo ga, mora napustiti klub. On ne želi ulagati u ovaj klub. Čitam njegove izjave u kojima kaže da se dobro aklimatizirao, ali prilagodio na na što? Tako što je upisao je 18 golova i 16 asistencija u utakmicama protiv Angersa i Clermonta? U važnim utakmicama posve nestane", ispalio je Rothen za RMC Radio bez dlake na jeziku.

image
Thierry Lefouille/Sipa Press/Profimedia

"To je šala jer smo svi gledali njegove utakmice na Svjetskom prvenstvu i kako igra kada je posvećen momčadi. Znam da je igranje za reprezentaciju drugačija stvar, ali moraš poštovati klub i onoga tko ti isplaćuje plaću. Samo PSG mu može toliko platiti. Sada su u PSG-u prizemljeni jer su mislili da će nam Messi pomoći da osvoji Ligi prvaka, a na kraju nam ne pomaže da osvojimo išta", zaključio je nekadašnji francuskireprezentativac.

Linker
05. srpanj 2024 15:43