AFP
IPAK JE ISTINA

Casillas i Mourinho u svađi

Možda vratar i kapetan španjolske reprezentacije i ima pravo za brigu kada zna da je Mourinho kapetansku traku Reala nedavno mislio dati nekom od igrača u polju
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 30. kolovoz 2011. 14:25

Iker Casillas negirao je medijske napise o svađi sa Mourinhom... Situacija se navodno zahuktala bezopasnom odlukom da se Casillas izostavi iz sastava za nedavnu prijateljsku utakmicu sa Galatasarayem. I iako možda sama pošteda ne bi bila sporna, Casillasa su zasigurno zabrinuli komentari Mourinha u kojima kaže kako nitko u Realu nije nezamjenjiv, pa tako niti Iker Casillas. Možda vratar i kapetan španjolske reprezentacije i ima pravo za brigu kada zna da je Mourinho kapetansku traku Reala nedavno mislio dati nekom od igrača u polju, jer nije siguran ima li on kao vratar dovoljni utjecaj na suca i igrače na terenu.

Ipak u pobjedi od 6-0 protiv Zaragoze na vratima je sa kapetanskom trakom stajao Iker Casillas, i iako nitko nije ustvari sumnjao u Casillasov status prvotimca, ostaje tek za vidjeti koliko je ovakvim događajima narušen odnos vratara i trenera..

Linker
25. rujan 2024 06:24