England's manager Fabio Capello reacts during the Euro 2012 Group G qualifying soccer match between England and Montenegro at Wembley Stadium in London, Tuesday, Oct. 12, 2010. (AP Photo / Matt Dunham)
 AP
SERIE A

Capello u Milan, Cavani nikuda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2012. 15:46

Bivši izbornik engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello (65) na pragu je šokantnog povratka u Milan, klub koji je trenirao u tri navrata tijekom karijere.

Gazzetta dello Sport piše kako vlasnik Milana Silvio Berlusconi želi da se Capello vrati na San Siro, ali ne kao trener, već u direktorskoj ulozi. Točnije, u Milanu bi bio spona između potpredsjednika Adriana Gallianija i trenera Massimiliana Allegrija.

Iako je nedavno Capello izjavio da njegov sljedeći angažman neće biti u Italiji, u međuvremenu je odbio ponude iz Kine, Srednjeg Istoka, Rusije i engleske Premierlige.

Prošle nedjelje Capello je na San Siru gledao susret Milana i Bologne sjedivši blizu Berlusconija i njegove kćeri Barbare, a talijanski mediji pišu da je uspostavljen korak ka novoj suradnji.

Ukoliko Milan sezonu završi bez trofeja, što se sada čini vrlo izvjesnim, lako bi moguće klupu mogao napustiti Allegri, a kao nasljednici se spominju talijanski izbornik Cesare Prandelli i Zenitov trener Luciano Spalletti.

Predsjednik Napolija: Cavani ostaje u Napoliju



Iako urugvajski napadač Napolija Edinson Cavani nije odbacio mogućnost transfera u neki veći klub na ljeto, predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis uvjeren je u njegov ostanak...

- Cavani je sjajan momak. On ostaje s nama, poput svih ostalih igrača koji žele ostati u Napoliju – izjavio je De Laurentiis za Il Corriere dello Sport.

No, priznao je predsjednik da bi Argentinac Ezequiel Lavezzi mogao promijeniti sredinu, budući da u ugovoru ima klauzulu koja mu omogućava odlazak u slučaju zadovoljavajuće ponude.

- Da, on je želio tu klauzulu u svom ugovoru i postoji šansa da ona u nekom trenutku bude aktivirana. Lavezzi je u mom srcu, ali ako poželi otići i ako dođe prava ponuda, onda ćemo ga i pustiti – rekao je De Laurentiis.

Linker
24. rujan 2024 11:11