AP
JELAVIĆ

'Bit će još puno golova'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2012. 14:24

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić u subotu je prekinuo mali golgeterski post zabivši za 2-1 pobjedu Evertona nad Sunderlandom u 11. kolu Premiershipa.

Mrežu je zatresao u 79. minuti na asistenciju Marouanea Fellainija, a bio mu je to peti ovosezonski premierligaški gol, kao i prvi nakon sedmog kola kada je zabio Wiganu.

- Za napadača je uvijek važno da zabija zbog samopouzdanja, kao i zbog navijača i momčadi, pa se nadam da ću zabiti još puno golova – rekao je Jelavić za Evertonovu klupsku televiziju.

- Očito mi je drago što sam zabio, ali najvažnija stvar je što smo osvojili tri boda. Bila je to teška utakmica u kojoj smo primili gol u posljednjoj minuti prvog poluvremena. U drugom smo poluvremenu bili bolji i zabili smo dva brza gola, tako da mislim da smo zaslužili pobjedu – rekao je napadač koji je zabio 16 golova u 23 utakmice koje je započeo u dresu "toffeesa" po transferu iz Glasgow Rangersa u siječnju.

Everton je pobjedom nad Sunderlandom prekinuo niz od četiri vezana remija i zadržao četvrto mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

- Igrali smo vrlo dobro i posljednjih nekoliko utakmica, ali smo remizirali. Pobjeda je važna zbog zadržavanja pozicije na ljestvici i nadam se da ćemo nastaviti igrati tako dobro kao i dosad.

Linker
22. rujan 2024 16:38